Szolgáltatások

NILS Next-Gen Smart Marketing Messaging System

A NILS Next-Gen Smart Marketing Messaging System egy mesterséges intelligencia alapú eDM-küldő rendszer, amely egyedülálló a piacon. Ez az egyedi, automatizált, intelligens üzenetküldő rendszer jelentősen csökkenti az üzenetküldés költségeit miközben növeli a konverziós arányt és fokozza a felhasználói élményt.

Legfontosabb előnyök:

-Előzetes viselkedés és érdeklődés alapján kiválasztott felhasználói csoport.

– Az előzetes viselkedés alapján időzített üzenetküldésnek köszönhető magasabb megnyitási arány.

– Egyéni érdeklődés alapján kialakított, egyedi tartalom.

– Korábbi beállítások és preferencia alapján történő csatornaválasztás (e-mail, SMS, mobil vagy asztali értesítés).

E-mail direkt marketing

Az e-mail direkt marketing során elektronikus hírlevelek kerülnek kiküldésre a potenciális vásárlók/ügyfelek számára. Az eDM figyelemfelkeltő módon informálja a felhasználót a vállalat aktuális akcióiról, ajánlatairól, programjairól, egyéb híreiről.

Legfontosabb előnyök:

– Jó célozhatóság: Minőségi adatbázis esetén, a megfelelő szűrési feltételekkel olyan címzettek érhetőek el, akik számára a termék/szolgáltatás érdekes lehet.

– Mérhető eredmények: A kiküldésről pontos statisztika áll rendelkezésre, mely tartalmazza a legfontosabb adatokat (megnyitási arány, átkattintási arány).

– Gyorsaság: Egy e-mail direkt marketing kampány akár 1-2 nap alatt lebonyolítható.

– Jól tervezhető kiadás: Az elszámolás Lead vagy Order alapján történik.
A Nilsimedia jelenleg 1.000.000 fős lakossági, és 250.000 fős céges adatbázissal rendelkezik, így mind a B2C, mind a B2B kommunikációban segítséget tudunk nyújtani.

Adatbázis építés

Az adatbázis építés a hatékony eDM kiküldés alapja. Ha naprakész, minőségi, több tízezer fős adatbázist szeretne, de nincs ötlete, hogyan kezdjen bele, forduljon hozzánk!

Mi segítünk Önnek kidolgozni egy olyan kampányt, melynek során olyan adatbázist tud kiépíteni, mely releváns vállalkozása számára. A széles adatbázisnak köszönhetően eDM kiküldései sokkal hatékonyabbak, eredményesebbek lesznek, ez pedig bevételei növekedéséhez vezet.

Márkaépítő microsite / üzleti aloldalak

A márkaépítő microsite/üzleti aloldalak önálló és egyedi megjelenési lehetőséget biztosítanak vállalata számára. Ennek során célunk, hogy a potenciális vásárlókat/ügyfeleket az Ön weboldalára irányítsuk. Ennek eredményeképpen weboldalán nagyobb forgalmat realizálhat, így ezzel arányosan a bevétel növekedésre is számíthat.

Telemarketing / Tömeges sms kiküldés

A mobilmarketing az egyik legszemélyesebb és legközvetlenebb marketingeszköz. Az SMS kampány gyorsan bevethető, költséghatékony, azonnali elérést biztosító, azonnal mérhető
megoldást jelent vállalata számára. Alkalmas promóció, akció, kedvezmény, leértékelés, kupon, egyéb információ tartalmú reklámüzenetek kiküldésére.

A Nilsimedia 300.000 ezer fős adatbázissal rendelkezik, így hatékony segítséget jelenthet vállalata kommunikációjának támogatásában.

Online nyereményjátékok szervezése / promóciója

A nyereményjátékok szervezése több szempontból is hasznos lehet vállalata számára: egyrészt remek lehetőséget nyújt egy friss és élő adatbázis felépítésére, másrészt pedig az termékének, szolgáltatásának népszerűsítésére is alkalmas.

Egy online nyereményjáték megszervezése ugyanakkor nem is olyan egyszerű. Egyrészt a folyamat időigényes, hiszen a megtervezéstől kezdve a szükséges anyagok elkészítésén és a játék lebonyolításán át az eredmények értékeléséig tart. Másrészt tisztában kell lenni az aktuális törvényekkel, szabályokkal, hisz fontos, hogy a nyereményjáték legális keretek között történjen.

Ha Önnek nincs ideje, vagy épp nincs meg a megfelelő szaktudása, mi levesszük a terhet a válláról!

Videókampány / banner értékesítés

A videós hirdetés akár több millió leírt szót helyettesíthet néhány percben, valamint a felhasználók is szívesebben nézik, így egy minőségi videóval sokkal hatékonyabban közvetítheti a vállalat reklámüzenetét. A videók elkészítésétől kezdve a Youtube kampányok menedzseléséig tudunk Önnek segíteni.

A bannerek hatékonysága szintén vitathatatlan, ennek elkészítését is vállaljuk. Banneres megjelenést tudunk biztosítani szinte bármely országos platformon.

Weboldalkészítés

Manapság egy vállalkozásnál elengedhetetlen egy minőségi, profi weboldal. A weboldal segítségével potenciális vevői kapcsolatba léphetnek vállalkozásával, illetve információt nyújthat számukra a termékeiről. A weboldal elkészítése során hangsúlyt fektetünk az igényes megjelenésre és hatékony marketing megoldásokra is.

Tapasztalt webfejlesztőink mellett grafikusok és marketingesek segítenek abban, hogy Önnek egy versenyképes, informatív weboldalt adhassunk át, mely vállalkozásának egyik fontos alapkövévé válhat.

Online marketing

Az online marketing segítségével segítünk megtalálni potenciális vevőit. Az online marketing előnye, hogy gyorsan bevethető, mérhető, pontos célzást tesz lehetővé, és széles tömegeket érhetünk el költséghatékony módon.

Legyen szó közösségi média felületeinek menedzseléséről, Facebook, Instagram hirdetésekről, Google Ads kampányok menedzseléséről, keresőoptimalizálásról, mi segítünk Önnek.

Tv / rádió kampányok

Bár a TV nézési és rádióhallgatási szokások megváltoztak az utóbbi években, a magyarok egy nap átlagosan 3 órát töltenek TV nézéssel, és a lakosság 77%-a naponta hallgat rádiót. A TV és rádió kampányok segítségével széles tömegekhez lehet eljuttatni az üzenetet.

A Nilsimedia átveszi Öntől a reklámspot elkészítésével járó feladatokat, illetve segítünk megtalálni azokat a csatornákat, mely legjobban passzol termékéhez vagy szolgáltatásához. A spotok megjelenhetnek az RTL klub, a TV2, a SuperTV2, Viasat3, Viasat6, Fem3 csatornákon, illetve a Radio 1 csatornán.